Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2012 19:39 - Kрая на света,72 часа тъмнина и 17 дена без ток или просто измислица на хората.
Автор: ivonab Категория: Забавление   
Прочетен: 7008 Коментари: 10 Гласове:
2

Последна промяна: 27.11.2012 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Здравейте!Не съм писала от 3 дена и по време на този период от време, се натъкнах на нещо доста интересно,а може би странно.Както прецените вие!Нали се сещате всички тези неща, за които се говори, че ще се случат на 21 декември?!Краят на света и т.н?Но това, което прочетох беше доста по-различно от другите неща, които съм чела до сега.Ето го и него:

"Някакъв Тибетски монах, прави изявление към НАСА,че нашата Слънчева система, барабар със Земята на 21.12.2012 година ще попадне в ,тъй наречената, нулева галактическа полоса. Та след попадането си в тази полоса, където не се разпространяват никакви космически енергии, няма да съществуват никакви електромагнитни полета които да спомагат за производството на електрика. Сиреч, оставаме на тъмно и студено. В продължение на 72 часа Земята ще бъде погълната от космически мрак, след това ще светне, но електрика няма да има, поне до 7 февруари 2013 г. когато ще бъде излизането от тази полоса.
Прави впечатление, че другото значение на думата полоса е граница. Т.е. ще преминем определена граница. Отвъд тази граница ни чака нещо което, сигурно, ще бъде по-различно от сегашното."

Това е извадка от пост на един съблогър, съжалявам, че не мога да се сетя, но ето тук може да прочетете цялата информация.
http://www.dnes.bg/blogini/2012/11/24/stranno-zasedanie-na-bundestaga-naviava-malko-strah.173854

Според други пък, тъй като календарът на маите свършвал на 21.12, съответно щял да дойде и краят на света.

Друг вариант е и - В календара на маите, който нашумя особено много напоследък, 21 декември също е отбелязан като дата, която ще промени света. Според древния народ тогава няма да настъпи краят на света, а началото на нова ера за човечеството, в която хората ще се върнат отново към природата и ще станат по-духовни.

А това, което ми беше най-интересно е:
Нулевата зона е пространство, където не могат да се разпространяват никакви енергии. Ще настъпи пълна тъмнина и тишина, ще бъдат изключени електричеството и природният газ. В тъмнината ще има избухвания от светлина, а също игра на светлини и сенки. Понякога на хората ще им се струва, че наоколо бродят фигури, като че ли мъртъвците са излезли от гробовете си. Земята ще се тресе, но леко, и все пак ще има рухнали сгради. Животните ще се заровят в дупките си, а хората ще напуснат големите градове, твърди Окарулът.

Животните ще усетят по-рано от хората прииждането на космическата тъмнина и ще се заровят в дупките си, продължава Оракулът от Шамбала. Хората ще бъдат изненадани от промяната, много от тях ще полудеят .
Тибетският пророк дава и някои препоръки за оцеляване на човечеството. Всички започнати дела трябва да се приключат до 21 декември. Да се изчистят заемите и да не се започват нови начинания. На 20 декември хората да вземат със себе си децата си, всички важни документи, пари и храна и да напуснат големите градове. Там, където успеят да се подслонят, да си приготвят вода, дърва и свещи, защото няма да има електричество в продължение на два месеца. В дните на космическа тъмнина прозорците да са закрити с плътни пердета и никой да не прави опити да гледа отвътре навън. Когато светлината се появи отново – да не бързаме с връщането в градовете. Най-добре е да се живее сред природата до пролетта. Страшният катаклизъм ще продължи две седмици, но последиците ще се усещат дълго след това, чак до началото на февруари. Земята ще излезе от нулевата зона на 7 февруари 2013 година. Пълното възстановяване на живота такъв, какъвто е бил, ще се случи в края на март.

Много ми е инересно какво НАИСТИНА ще ни се случи, но от друга страна в мен започва да се поражда и малко страх за това, което ужким трябва да се случи.А вие какво мислите? 

П.С. - Ако и ве сте чели такива/подобни неща свързани с 21 декември,чувставайте се свободни да ги споделите с мен.Хехе :)




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ivonab - Прав си...
27.11.2012 20:15
tyrse6t написа:
Енергиите , които имат влияние върху планетата казват, ще се променят. Но как ще протече самото събитие е неизвестно на никого. Само приблизителни прогнози се дават . Смята се, че съзнанията на хората ще определят субективните преживявания. Общо взето има смисъл да се настроиш в очакванията си към положителни промени и приятни впечатления. Най-коварно е да се оставиш на страха. Ако имаш желание да се оттеглиш в провинцията , направи го. Смятам че е добре да се следва интуицията. Чистата интуиция. Ако е примесена със съмнение, не е интуиция. Силните на деня имат интерес да потопят човечеството в страх, така вибрациите остават ниски и застрашават еволюционния преход. То не бяха филми за армагедони, астероиди, вулкани и пр. Тяхната така или иначе няма да я бъде, остава ние да се настроим позитивно, за да се озовем в позитивна ситуация.
Така го виждам аз.

Прав си, но по някакъв начин 5% от мен мислят,че някое от тези неща може да се случи!
цитирай
2. penchoan - Ще има три дни тъмнина, през което ...
28.11.2012 00:38
Ще има три дни тъмнина, през което време ще загине 2/3 от човечеството. Но няма да стане през тази година. Тогава енергийните системи ще бъдат унищожени и сто години няма да стигнат, за да се възстанови цивилизацията. Ще има световна ядрена война и катаклизми. Всичко ще свърши след 3,5 години. После започва нова цивилизация в 4-то измерение.
цитирай
3. olivie - много забравяме
28.11.2012 02:30
Това 4-о измерение би трябвало да е времето, а 4 измерен континуум имаме и сега. Други пишат че това измерение е неустойчиво и бързо минава или в 5-о, или обратно в 3-о. Ако престане преносът на енергии, ще "изключим" и ние и после не е ясно какво е. По- вероятно е да преминаваме през 0-вата точка на холограмния проектор на матрицата. /нещо като "край на играта" и нова игра, след това/ Това за спокойствието в селата - не се хващайте. Спомнете си въоръжените банди в Русия по време на кризата на прехода, дето правеха жителите на салам. За къщите от естествени материали също не е вярно, че само те ще оцелеят, защото ако се променят физичните константи, то ще изчезне живота въобще. Това е време за отваряне на порталите към други измерения и който иска, може да "изчезне" както са направили маите. А дали земята ще извърши преход, ще видим. Това са моите 5%, в които не толкова че вярвам, колкото съм длъжен да бъда подготвен.
цитирай
4. penchoan - Четвърто измерение не е времето. ...
28.11.2012 05:39
Четвърто измерение не е времето. Тогава какво би било 5 и 6 измерение? Няма никакви портали, това са лъжи и фантазии. Просто хората ще умрат и ще се превъплатят в друго измерение.
цитирай
5. diadokolio - Неизвестност???
28.11.2012 06:28
Добро да е утрото Ви, Уважаема Госпожице Ивона Бонева!
Благодаря Ви, за трудния въпрос.
Живеехме до "Парка на младежта" и през 1988г. се преместихме в Ловеч, защото дъщерите ми, не се справяха със сълзящия въздух.
Ние сме гости на Земята и всяка година е различна.
Древните ни съветват, че не е разумно, да се предоверяваме на сигурността, а да сме отворени и за неочакваното.
Мога да Ви разкажа, че през 1972г. карахме кънки по замръзналия Дунав, но е трудно, да ми повярвате, защото не Сте го виждали.
Така е и сега, има съчетания от струпващи се съвпадения, които се повтарят през хиляди години, но няма живи участници, а само отговори в затрупванията.
Каквото и да се случи, важно е, да го приемем, а не да се притесняваме, че губим придобивки.
Животът ни е прекалено кратък, за да го съкращаваме и с притеснения, но едно на ум, не е излишно, а да сме готови и с преместване.
Приятен и ползотворен ден!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
6. olivie - много забравяме
28.11.2012 09:09
penchoan написа:
Четвърто измерение не е времето. Тогава какво би било 5 и 6 измерение? Няма никакви портали, това са лъжи и фантазии. Просто хората ще умрат и ще се превъплатят в друго измерение.

Че кой вярва, че има 5-о и 6-о измерение? А 4-о като призната терминология си е точно времето.
цитирай
7. veilet - Четвърто измерение наистина не е ...
28.11.2012 09:52
Четвърто измерение наистина не е времето. То е само обяснение за физическа промяна. Интересно тогава кое ще е четвърто измерение? Но да оставим физични и математични трактовки за въпросното измерение, вълнуващ е въпроса: "Какви ще са последствията след 21.12.?" Ще бъдем ли същите както преди тази дата и изобщо- как си представяте ежедневието занапред, след така наречения преход...Моят поздрав!!!
цитирай
8. ofir - Хи-хи-хи. Да четеш не е като да гл...
28.11.2012 09:55
Хи-хи-хи.
Да четеш не е като да гледаш филм на Холи или Боливууд. Требе, акъл за да се мисли, а не да рупаш пуканки. Хи-хи.
Маите казали, че ще настъпи краят на света. Ха-ха-ха !
Ако маите са продуценти в Холивууд - може! Хе.хе.хе.хе !
αποκάλυψη (апокалипси (с)) = разрушение ? Хо-хо-хо-хо-хо.
Бегом към гуугъл преводача ! Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха.
цитирай
9. ivonab - ?!
28.11.2012 16:03
ofir написа:
Хи-хи-хи.
Да четеш не е като да гледаш филм на Холи или Боливууд. Требе, акъл за да се мисли, а не да рупаш пуканки. Хи-хи.
Маите казали, че ще настъпи краят на света. Ха-ха-ха !
Ако маите са продуценти в Холивууд - може! Хе.хе.хе.хе !
αποκάλυψη (апокалипси (с)) = разрушение ? Хо-хо-хо-хо-хо.
Бегом към гуугъл преводача ! Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха.

Кой е казал, че вярвам в тов?а :)
цитирай
10. anin - мнение
01.12.2012 11:11
И аз мисля, че едва ли някой знае точно какво ще се случи, доколкото знам това нещо се случва за първи път на Земята.
Важно е обаче да нямаме страх, да вярваме че промените са за доброто на човечеството...казват, че това е скок в развитието ни, и ще се освободим от илюзията...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivonab
Категория: Лични дневници
Прочетен: 37706
Постинги: 9
Коментари: 16
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930